!!!!!!!!!!!!

Well excuse me, I have some songs to listen to...
//Julle

GIVE ME

Sjukt snygga!
/Anniken

Heyo!

Nu har jag pluggat i många timmar. Tycker det har gått ovanligt bra. Fast trots det känner jag mig inte fullkomligt färdig ännu. Som tur är kan jag göra på morgonen i morgon + att vi får en lektion till att öva i imorgon. Så det ordnar sig nog tror jag...

Har inget varken vettigt eller roligt att skriva just nu. Kommer kanske fler inlägg sen!
Hejdå så länge!
/Anniken


.

//Julle

Raindrops

//Julle

Titanic

Har ni hört att det ska komma en ny titanic film i April? Jag blev värsta förvånad. Jag har faktiskt aldrig sett Titanic, det känns nästan lite skämmigt :P varje gång någon får reda på det, får jag nästan en liten utskällning, haha. Har du inte sett den?!
hehe, errrrr..neeee. :/
Så nu är det dags!

Det känns som att jag kommer att gråta när jag ser den....
//Julle

Lärarnas drömvarje lektion

Verklighet:

Storm

Har hört om storm i Göteborg i dag, hur mår ni? Det blåser mycket här också, men ingen stormvarning. Jag hoppas i alla fall inte att Julia får strömavbrott eftersom vi ska pratas vid ikväll! ;) Jag har gjort ca ingenting idag. Jag gjorde ganska mycket läxor, men har lite dåligt samvete över att jag inte varit ute på hela dagen.

Blev i alla fall super glad när pappa kom hem och hade med dig lussebullar. Jag ÄLSKAR det! Det finns inte här i Norge så jag har saknat det jätte mycket.

/Anniken

Dagens låt!

//Anniken

Pepparkaks glasyr

Hemmagjord pepparkaks glasyr. Hehe man skulle kunna tro att det var ett dagisbarn som hade lagt på glasyren. Jag kan till mitt försvar säga att jag har väldigt tålamod. Dessutom smakar dom lika gott oavsett.
//Anniken


When people are staring at you

Outside
inside
//Anniken

.

WHEN YOU’RE SMILING AT YOUR PHONE OR COMPUTER, AND YOUR PARENTS ASK WHO YOU’RE TALKING TO.


godiiiiiiis

Jag har sååååååååå lust på godis nu. Inte minst på choklad. Jag kunde knappt bärga mig när resten av familjen satt och åt mjölkchoklad. DÅ var jag avensjuk... Om jag inte skulle haft mitt tuggummi skulle jag kastat mig över chokladen. Men det är bara några få dagar kvar nu. På torsdag är det 1. december och mitt godis förbud är över. Då ska jag minsann äta choklad!
//Anniken


Skratta med mig!

//Anniken

Julkänsla!

Jag hade värsta julkänslan i dag. Satt och skrev önskelista och julkort samtidigt som vi lyssnade på julmusik. Super mysigt. Känns sjukt bra att jag köpt mina första julklappar nu. Tre klappar färdigt (nästan). Trots det kommer det bli stressigt framåt. Jag har väldigt många att köpa till! Lärarna kände samtidigt att det skulle sitta fint med 42 prov + 85 redovisningar nu rätt innan jul :)
Men jag är så grym så jag överlever ändå!!!
alla dricker glögg nuuuuuuu! Glögg är jätte blä men ändå...
/Anniken

Bloggpaus var tråkigt

Hallå!
Det var längesen. Fast ändå inte så jätte längesen. Jag kände mig lite cool när jag skulle ha bloggpaus, men jag lyckades inte. Hur länge höll det liksom? Tror inte det var mycket mer än typ tre dagar. Jag är fail. Nu förstod jag i alla fall att jag inte skulle klara mig speciellt länge utan att bloggen.
Anledningen till att jag tog en "paus", var för att jag började känna att bloggen bara blev som en plikt. Från och med nu ska jag bara blogga när jag har lust och tid. Så får det bara bli helt enkelt. Men tror jag kan få flera inlägg ändå!
JAG ÄR OTROLIGT SNYGG



Skrämmande ful här! Jag tror jag smäller av.
/Anniken

Godmorgon!

Godmorgon! Eller god eftermiddag..... Ska strax äta en sen frukost med min mamma, oh sen ska fixar lite saker här idag. Det känns verkligen verkligt med flytten nu... när vi börjar packa och så. Fast på samma gång känns det som de inte kommer att hända.. Vet ni vad jag menar?
Sen tänkte jag fortsätta med mina julkort, hehe. Jag vill att de ska vara extra fina i år :P
Tumblr_lurbw9t97d1qe49wpo1_500_large
//Julle

Dagens låt

//Julle

Bildbomb som behövdes

//Julle

Dagens låt


//Anniken

Känner ni också så ibland?

Jag är inte hungrig men vill äta. Bara för att det är gott liksom... Någon annan som är så. Just efter man ätit sig proppmätt finns massa gott att äta. Och när du inte alls har lust på mat, typ på morgonen så har man inget gott alls. Så himla typiskt... Jag har lust på allt detta just nu:



//Anniken

Skolarbete

Sitter och gör läxor nu. Det flyter inte på så bra... Sitter fast liksom. Dagen var helt okej. Ganska lång men sista lektionerna var okej. I morgon slipper jag som tur e skola för vi ska åka på utflykt. Inte så värst kul det heller, men vi slipper franska och slutar tidigare.

Filmen igår var förresten bra. Den hade ju fått en hel del kritik, men jag tyckte den var rätt bra ändå. Längtar dock ännu mer till part 2 kommer. Den blir nog mega bra tror jag. Något av det bästa med denna var att det var mycket mera humor och skämt. Det gillade jag.
//Anniken

bildbrist

Learn to love again

//Julle




Bio /Anniken


Jag&Madde dansar,sjunger o snurrar

Haha titta och njut. Jätte fint när jag ramlar av stolen och sånt. Detta var en dag för några veckor sen när vi liksom skulle städa, hehe... Finns ett till klipp jag kanske visar en annan dag.

/Anniken

Woohoo!

Nu funkar det! Så nu blir det massa bilder......
//Julle

awkward moment...

/Anniken

Smått o gott

//Anniken

Daogens låot

/Anniken

Gårdagens

Lånade Maddes kamera så blev bilden genast mycket tuffare!
/Anniken

Kallt ute!

Den senaste veckan har verkligen varit vinter. Minusgrader varje dag! Jag önska snön kunde komma. Det är tråkigt när det är kallt utan snö. Fast i för sig ser det nästan ut som snö, med tanke på all frost som kommer under natten.
/Anniken

Minnen mello 2009

/Anniken

Underifrån- uppifrån

Måste bara påpeka hur frustrerande ful man blir när man tar bilder underifrån. Jag råder er att göra det. Titta skillnaden liksom


Maybe this time

Tjena! Jag är väldigt trött efter två tentamen. Det tar på en, för att säga det så. Men jag tyckte trots allt att det gick helt okej på båda. Nu är det bara två kvar då...

Har börjat tänka på önskelistan nu... Jag vet inte vad jag ska önska mig ännu. Kanske en dator? Fast jag kan ju köpa det för konfirmationspengarna annars... Sen så önskar jag mig massa kläder. Men vad mer egentligen? Någon som har något förslag, vad ska ni önska er?
/Anniken


Jag stör mig

Bläääääääääääääääääääääää. Nu när jag har massa bilder, vill inte Blogg.se funka..... hoppas att det fixar sig snart, vill ladda upp bilder!
Sitter och övar på min engelska redovisning. Känns bra. Det är skönt när man känner sig att man har koll på de man ska redovisa.
Nu ska jag fortsätta.
//Julle

Mollymus o Jag

Haha, trots att det ser ut som Molly äter upp mitt ansikte, kan jag försäkra att hon bara gosar.
//Anniken

hiphiphoppetyhopp

//Anniken


Dagens låt

//Anniken

Skriver av mig

När man kämpar, men ändå misslyckas. När man försöker så gott man kan, men det inte räcker till... Jag har kämpat så hårt och trots det misslyckas jag.Andra lyckas. Andra, som inte ansträngt sig på samma sätt som mig.
Jag önskar jag var annorlunda. Bättre, duktigare, smartare o modigare. Jag önska jag inte var jag. Jag önska jag var någon annan någon annan stans, något ställe jag mår bra har kul och trivs med mig själv.
Jag vet inte vem jag är längre
Jag är depp, inget är som jag önskar det var. Allt känns mörkt nu.

Happiness!

//Julle

Woho

Nu är jag taggad i 1000 bilder på facebook :D Kände mig ganska tuff nu asså.

Jag längtar INTE till imorgon. Då börjar världens jobbigaste vecka, jaja det är bara att stå ut antar jag....
Morgondagen blir väl ändå okej.
old pic
/Anniken

Minnen 2011- Januari och Februari

Jag kände att inget passade bättre att starta med än denna bilden från nyårsafton rätt efter tolvslaget. Jag älskar den stunden när man står och ser på fyrverkeriet och undrar hur året kommer bli. Jag tänker också ofta tillbaka på året som varit, som aldrig kommer tillbaka.
Ännu en bild från nyårsafton, vi var hemma hos kompisar och hade besök från London.
Snö!
Tänkte starta februari med ett av höjdpunkten, när systrarna Ymsén och Julia kom till Norge och hälsa på för allra första gång. Herre vad kul vi hade!
Just dance varje kväll!
Blev en massa fina bilder!
<3
I love you.
We went crazy at the dance floor
Sista dan.
Sen en tur till Göteborg! Bland annat då vi såg på mello hos Alex och såg Eric Saades popular för första gång.
Jullz <3
Mys framför Madagaskar.
Där fick ni några fina bilder från januari och februari. Blev fler än jag trodde. Saknar allt!
//Anniken

Minnen från 2011

Tänkte göra som många andra bloggare och lägga upp massa minnen från år 2011, nu när 2012 närmar sig. Kommer liksom börja med januari/februari/mars eller något sånt, och sen fortsätta delvis. Skulle vara lite roligt att se tillbaka på. 2011 har enligt mig varit ett år där det hänt otroligt mycket, båse tråkiga och roliga saker. Så ja kanske börjar med det ikväll.
//Anniken

Morsning☮

Nu ska jag snart åka och fira min kusins födelsedag med familjen. Kan säga att filmen igår var grym! Skriver kanske mer om den senare... För övrigt borde jag göra lite norska idag. Har TRE tentamen efter varandra nästa vecka! Det borde inte vara tillåtetet att sätta upp tre heldagsprov på en vecka :( Först matte på onsd, norska på torsd och engelska på fred.
Herre min gud, jag kommer vara så gott som död efter den veckan...
/Anniken

Prima exempelbild!


Bra dag!

Denna dagen kommer bli awsome. Nu har jag precis bakat och morotskakan står i ugnen. Sen blir det lite läxor, norska och matte. Och på kvällen ska jag på bio med kompisar och därefter sova hos min kompis. Kommer bli super najs. Vi ska se "In time". Madde sa att den var jätte bra, så jag litar på henne.
Ni kanske känner igen skådisarna? (;

/Anniken

But you never give.

//Julle

Planer för imorgon

Tjeeeeenaree
Sitter och kollar runt på lite bloggar och så. Ska strax gå och lägga mig, är sjukt trött! Skönt att det är helg och man kan sova ut lite... Fast imon ska jag och mamma till en affär som öppnar kl 10. Jag ska få tillbaka en väldigt värdeful sak som jag blev av med för några veckor sedan! Sen blir det stan med Marre. Ska skaffa lite saker till dansuppvisningen som är om ett par veckor. Hmmm vad annat skulle jag leta efter.... just det, julklappar! det blir awwesomee.
Vi ses imorgon tant murre! XP
//Julle

Dagens låt

//Julle

45 minuter kvar


//Anniken

lOnDoN

Vet ni att det bara är drygt 20 dagar kvar tills vi åker till London!!! Längtar helt galet. Det som är extra roligt är att vi ska åka utan föräldrar. Eller inte helt, vi ska ju bo hos min farbror. Men vi ska ju liksom åka dit ensama osv!
Det kommer bli grymt kul, dricka Starbucks varje dag, shoppa varje dag och shoppa ännu mer! Längtar, så jag nästan spricker!
//Anniken

//Anniken

Dagens planer

Hej alla glada!
Är på bra humör, det är ju trots allt FREDAG. Fredag är bästa dagen på hela veckan! Nu ska jag strax ta bussen ner tillbaka till Bekkestua och sen träffa kompisar och fika. Det blir mys, pys! Annars har jag inga planer, ska chilla och se på Idol. Ha en grym fredag allihopa!
/Anniken


glee music

/Anniken

Irriterande? JA

Ni kan ju tänka er hur jobbigt det är när mina bröder sitter och skrattar åt denna i tio minuter...
//Anniken

Halloween!!

Två bilder från min Halloween (bättre sent än aldrig). Först en massa godis förstås, och sen den fina tårtan me & friends gjorde :) den smakade dock inte lika gott...
//Anniken


Dagens låt

//Julle

Vore betydligt roligare med bilder.

Har ofta inte anledning till att blogga eftersom jag inte har några bilder att lägga upp, måste börja fota mer antar jag. Fast det är inte alltid lika lätt i vardagen. Jag ska göra så gott jag kan i alla fall.

Just nu har jag trots alla odds en mega znigg bild att slänga in. Jag har tyvärr inte någon egenfotad bild, men en bild med den bästa tänkbara modellen:
//Anniken

Lite gamla bilder

Sitter hemma hos Sanna, och höll på kolla i genom lite bilder, när jag hittade några gamla bilder!













//Julle

Godnaatt

Slumra gott allihopa! Ser fram i mot en ny dag i morgon. Då blir det andra bullar, ska försöka tänka possetivt! Sov sött!♥
//Anniken

Har inte ork


Hej, det var längesen

Jag har inte skrivit inlägg på en och annan dag nu. Jag får lite dåligt samvete när jag inte gör det, men jag har inte haft ork i det sista. Ingen ork, inspiration eller något bra humör. Just nu är inte mitt liv en dans på rosor, och då orkar jag verkligen inte. Självklart kommer jag uppdatera då&då, men räkna inte med tre inlägg varje dag.
Jag ogillar verkligen att vara så passiv på bloggen... Men ni kan ofta bedömma hur jag mår på hur mycket jag bloggar. Så förlåt bloggkompisar. Jag hoppas verkligen allt går uppåt nu så bloggen blir bättre.
//Anniken


*.*

//Anniken

Skämt åsido

En brunett och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
- Titta en död fågel!
Blondinen stannar och stirrar upp i luften
- Var då?
Vad ska det stå i botten på systembolagets nya alkoläsk för blondiner?
"Öppnas i andra änden"
En blondin gick in i en tygaffär och säger till expediten:
Jag skulle vilja ha gardiner till min dator.
Expediten svarar:
Men datorer behöver väl inga gardiner?
Jo, jag har windows.
//Anniken


Dagens låt

//Anniken

Obeskrivlig


Städerskan

Åh vad dum jag kände mig, städerskan bah: Have a nice weekend
Och jag fick helt hjärnsläpp, glömde vad det detsamma hette. Så jag klarade bara att stamma fram "thank you"... Nu kände jag mig elaaak...

Okej behövde bara skriva det eller något... Snart börjar Idol, wiiiii! Go André, Amanda h, Amanda p!!!
//Anniken


Friday!

Wihoooooooo. Älskar fredagar. Speciellt mysfredagar som idag. Ska bara mysa med familjen, se på Idol och ha det skönt. Kommer förhoppningsvis många inlägg idag. Så säger jag alltid, men idag menar jag det ;)
Idag slutade jag skolan tidigt så jag och min kompis åkte för att köpa julklappar. Hittade två jätte fina koppar från Indiska jag skulle köpa, men så hade jag glömt pengar... Men oavsett har jag hittat en del saker jag vill köpa i alla fall. Längtar zuper mycket till jul nuuuuu!
I helgen ska jag b.l.a. gå på bio med familjen. Denna filmen blir det:
//Anniken

fml.

Jävla helvetes skit!!!!!!

Lookbook.nu

//Anniken

Inspiration- Sunhat

//Anniken

Prov imorgon

Det har varit dåligt med blogningen idag med tanke på att jag har prov imorgon och pluggat massa! Ska göra så många jag orkar och hinner ikväll! Har några outfits som förhoppningsvis kommer upp.
Imorgon är det torsdag och Yoga♥ Skönt, skönt. Dessutom gör det mig ingenting att sluta en timma tidigare.
På fredag ska jag och två kompisar åka och köpa julklappar samt kolla på balklänning! Blir jätte mysigt
//Anniken


Raindrops are falling on my head

//Julle

Dagens låt

//Julle

Malmö

Just nu befinner jag mig i Malmö. Jag och Amanda har haft en mysig dag idag. Vi gick runt i stan, (fast det tog sin tid! Haha, vi fick fråga 4 olika personer vart vi skulle gå, och vi fick olika svar från alla!) och det roliga va att vi låtsades att vi var engelska turister. Det var mysigt, jag saknar språket ofta!
Bestämde att jag åker hem imon istället för lördag. Vill hinna träffa några och så!
//Julle

Svar på kommentar

Anonym om Härlig dag:
Svara på frågestunden ankan!:p
Jag har redan svarat? För typ mer än en vecka sen! Här hittar ni den:
http://julleanki.blogg.se/2011/october/fragestunden.html#comment
Där har ni den.

Sitter för tillfället och ser på That 70´s show. Gymt kul!
//Anniken

Dagens låt

Jag verkligen älskar denna låten, så mysig! Newkid är ett geni!

I fall ni vill leka singstar eller så

Lyrics

Lät hon in
Lät hon ta
Lät mig tro
Vad hon än sa
Jag lät det gå
Sväva på moln
Tills hon slet mig i stycken
Spotta på mina sår, ååår
Men ser det ut som om jag sörjer dej?
Mer som om jag höjer dej
För jag
Kommer aldrig låta dig få se mig svag

Jag gråter bara i regnet
Superstolt
Hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men varför vill du stå med mig regnet?
I regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet

Gav hon allt
Allt jag kan ge
Ville ha mer
Det e så hon e
Ensam e stark
Det e så jag blev
Litar inte på någon och allt är hennes fel, eel
Men ser det ut som om jag lackar? Nej
Mer som om jag tackar dej
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Jag gråter bara i regnet
Superstolt
Hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men varför vill du stå med mig i regnet?
I regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet

Hon vill ha varmt
Hon vill ha kallt
Hon vill ha hav
Hon vill ha land
Hon vill ha vitt
Hon vill ha svart
Hon vill ha mig
Hon vill ha allt
Hon vill ha allt
Jag gav dig en chans
Men det tog mig ingenstans
Så sluta tro du vet för mig det hjälper mig inte alls
Åååh superstolt
Hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt

Men varför vill du stå med mig i regnet?
I regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel?
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet
I regnet, i regnet
Jag gråter bara i regnet
Jag gråter bara i regnet
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ
Så baby du kan ta av dig ditt regnställ

//Anniken


Härlig dag

Från 10.45-14.15 var jag i skolan idag, eller egentligen inte i skolan utan på muséeum. Så nu sitter jag hemma och tuggar tuggumi, och bara chillar! Ska gå och kolla om vi har kvar något godis från halloween igår ;) Den glädjen man känner när mamma köpt godis till halloween och det inte kommer några och knackar på dörren. Så nu finns det massa gott!
//Anniken


RSS 2.0