Inspiration- Rainbow


^^)
^^)
//Julle

Dagens låt

//Julle

Internet!

Weeeeeeei! Just nu är jag glad. Mammas kompis lyckades att fixa internet på datorn, som är rätt skönt. Jag klarar mig så klart utan, men det kändes skönt att kunna blogga från en dator, eftersom min mobil är väldigt seg när man ska skriva ett inlägg. Jag skrev ett igår, men jag tror inte att det publicerades. Aja, men jag är också glad att det är VARMT! Sommaren är på väg. Eller jag hoppas det!
//En glad Julle

hej på er bananer

Detta är ett tidsinställtinlägg. Tufft va? Jag känner mig i alla fall väldigt tuff. För nu har jag kommit fram till Italien om allt går efter planerna. Antagligen så gör vi oss klara för att gå ut och äta middag. Jag gissar på att jag kommer beställa spagetti bolognes. För det första så älskar jag det, för det andra är det ett måste när man är i Italien. Sen måste jag äta pizza också. Mums fillibaba. Jag njuter nog en massa! Hoppas jag...♥
fotograf : Madeleine
//Anniken

italien

I morgon går jag upp tidigt för att packa det sista och sånt. Eller tidigt och tidigt, kl 8 tror jag det blir. Så egentligen borde jag sova nu om jag ska få mig 8timmars sömn. Jag gillar inte tanken på att ha sovit lite en natt. Speciellt inte när det är under åtta timmar. Vanliga skoldagar brukar det tyvärr bli åtta timmar varje dag... Men i dag sov jag till 11 och sov närmast tolv timmar :D

Färdig pratat om mina sovrutiner. Har hur som helst precis kommit hem från en jätte mysig tjejkväll hos Eline. Det var jätte trevligt och blev en massa skratt och bilder.

Men detta blir mitt sista inlägg innan jag åker till Italien. Så jag säger hejdå tio dagar framåt. Man vet aldrig jag kanske får tag på en data där och gör ett inlägg. Men det blir inte många. För mest av allt ska jag bara njuta♥
//Anniken

2 inlägg till er :)

Jag var så duktig igår att jag gjorde två tidsinställda inlägg! Jag är stolt och sånt ^^ En av inläggen är en tickande bildbomb så jag tycker ni borde titta in då. Eftersom jag gjorde båda dom inläggen igår blev det kanske inte så många inlägg i går... Jag tror tyvärr inte det blir mer än ett eller två inlägg i dag heller. Jag måste b.l.a. Packa till solresan! Jag älskar att ta fram alla sommarklänningar. Det tråkiga är att packa upp efter en resa...
Jag återkommer förhoppningsvis med ett inlägg till. Annars får ni ha det så bra!♥
//Anniken


Värme o sol

I dag har det varit härligt eller vad säger ni! Jag har varit ute och jobbat på brännan från nästan direkt då jag vaknade. Nu har det kommit lite moln. Jag överraskade mig själv när jag inte riktigt brydde mig fast än det regnade i många dagar nu. Jag brukar vara den största soldyrkaren i familjen. Men nu är jag bara så himla glad över att det är lov så jag bryr mig inte så mycket om det regnar. Man kan mysa inomhus också. Jag tror mitt huvud är instält på att det snart blir sol ändå, når vi åker till Italien. Tyvärr blev stackars Jesper sjuk nu, så jag hoppas verkligen att han blir frisk innan tisdag...
Förresten ska jag kolla upp hur man gör tidsinställda inlägg. För annars blir det lite tråkigt när både jag och Julia är borta.
//Anniken



17 juni, Eric Saade- Made of pop: Del 2

//Anniken
PS. Mer kommer nog ikväll

Nu drar jag

Som ni vet, åker jag till Lysekil idag. Och jag vet inte om vi kommer ha internet. Men vi får hoppas för det bästa! Jag ska skriva nåt inlägg då och då på mobilen. Det tar två timmar att åka dit, men jag vet ändå inte riktigt vart det ligger. Men aa, vill bara säga att jag kommer att sakna er, och hoppas at det blir varmt här i Göteborg! Vi får smsa mycket och så.
Kjaaaaaaaaaaaaaaaaam
//En trött Julle

Dagens låt

//Julle

Inspiration-Sunset

//Julle

Dagens låt

Jag gillar musikvideon!
//Julle

Inspiration- summer


Med tanke på att det var midsommarafton igår.
//Anniken

Filmer

Jag hittade en film på Youtube som har filmat riktigt bra. (Till skillnad från mina där vi bara skriker och hoppar upp o ner). Så här kommer till alla ni som inte var där en liten titt på konserten.
//Anniken


17 juni, Eric Saade - Made of pop : del 1

Här kommer äntligen bilderna. Jag döööör vad snygg han är! Här kommer några av bilderna :)
Mer kommer antagligen ikväll
//Anniken

sommarlov är för gott ibland

I dag har jag säkert minst fem gånger vändt mig mot Madde med ett stort léende och påpekat
- Madde, det är sommarlov! Gud vad skönt.
Så ikväll ska jag njuta super mycket med Madde och se på actionfilm till sent på kvällen med en massa chips. Vi ska gotta oss som attan! Jag tycker ni borde göra likadant :D
//Anniken
PS. Sorry att ni inte fått bilderna från konserten än, men jag har verkligen inte haft tid. Men om det är likadant väder imorgon så får jag en massa tid till att redigera och lägga upp.

Jag kom förresten på att vi har cupcakes i kylen också. Nam nam nam.
weheartit

Glad midsommar :)

Jag startar inlägget och byter ämne ^^ Men såg ni Eric på tv igår? Han var med på norsk tv, fast det går tydligen på tv4+ också så ni kanske såg? Lika söt som alltid i alla fall♥ Jag menar han blev ju faktiskt Sveriges sexigaste man ;) Förvånar mig inte det minsta.
sexig är bara förnamnet.
//Anniken

Glad midsommar!

Jag kollade på lite bilder från midsommar 2010, och såg att det var strålande sol! Och då kollar man ut, och det är grå och molnight! Svensk sommar. Det heter väll sommarlov? Men det ska bli varmt på söndag, jag hoppas verkligen det! Fast jag åker till lysekil då. Just det, jag vet inte om vi kommer ha internet där uppe, så jag är inte säker om jag kommar att kunna uppdatera bloggen. Ska vara där i två veckor, men jag kan nog skriva ett litet inlägg på mobilen då och då. Ska snart åka med mamma till hennes bästa kompis och fira midsommar.
Glad midsommar!
//Julle

Dagens låt

//Julle

Dagen i dag

I dag ska jag träffa Emma. Vi ska först baka. Det blir antagligen cupcakes ni kanske får bilder på sen. För övrigt ska vi vara duktiga och sticka ut och träna. Vi ska köra träningspass minst 1 gång i månaden.
Nu har jag äntligen fixat en grej på datan så om ni har tur så kommer bilderna från konserten idag. Möjligtvis imorgon om jag och Emma ska sova över. Det ska bli så kul att se dom på stor skärm och titta på filmerna ordentligt. Hihi, men först måste jag redigera dom också så dom flesta kommer nog i morgon.
Ha en bra dag♥
//Anniken

Paaaaarteeej

Jag fyller faktist år snart! Okej okej, det är en månad kvar, men det går ändå rätt snabbt! Jag tänkte ha mitt kalas den 16 Juli, hoppas att det passar. Jag tänkte att vi kunde åker ner till stranden och bada, och sen cykla hem till mig och äta och så. Jag har inte riktigt bestämt mig än, men det blir nåt sånt.

//Julle

Inspiration- bubbles

//Anniken

Inspiration- Raindrops

//Julle

Dagens låt

//Julle

Midsommarafton

Det är ju för tjugo elefanter midsommarafton på fredag. I Sverige brukade vi fira med midsommarstång, sommarklänningar och dans. Men här firar man tydligen inte? Men vi ska i alla fall på restaurang med mormor och morfar och några fler. Det blir jätte mysigt eftersom det var jätte längesen jag var var på restaurang. Men det blir det ändring på när jag kommer till Italien! Jag längtar
Här kommer lite bilder på Sardinien från weheartit.com

MR. SAXOBEAT

Haha jag har tröttnat ganska mycket på den nu... Men i grund är den ju bra
//Anniken

SOMMARLOV

Det var på tiden tycker jag! Typ en vecka efter alla andra men... Angående blogg i sommar kommer jag uppdatera. Men inläggen kommer komma med ojämna mellanrum. Typ ibland när jag är borta kommer jag inte uppdatera på länge. Som t.ex när jag ska till Italien så kommer jag inte kunna blogga på 10dagar. Kort därefter åker jag helt säkert till Göteborg ett antal dagar också. Och sen har jag ju faktiskt konfirmationsläger i augusti... Oj hehe, jag har ganska mycket program i sommar. Men därför är det otroligt att vi är två stycken. Julia kommer säkert lägga in inlägg också :D

Just nu lyssnar jag på Lilo&Stich musik. Härlig sommarkänsla. Här kommer ett litet klipp :
Go låt. Jag önska jag kunde dansa Hula Hula... Lätt att jag ska åka till Hawaii någon dag.
//Anniken

Platser jag vill besöka

Nu när jag tänker på det, finns det många platser som jag vill jätte gärna besöka! Det skulle vara roligt att resa runt och se olika länder och platser.
Som:
New York City. Det här känns som den platsen som alla shopaholics reser till för att shoppa. Det ser också rätt fint ut när man kollar på utsikten.
Grekland. Jag har varit där en gång. och jag vill åka igen! Havet är värsta varmt och turkos färgat.
England. My home land. Det var ett tag nu, och jag hoppas att jag kan besöka Cornwall snart.
Det här börjar att låta lite som ett skolarbete eller nåt, så jag ska avsluta detta inlägget nu!
peace and love
//Julle

Dagens låt

//Julle

Dagens låt

Det blir två låtar idag.

Sköööööön låt
//Julle

Konserten

Jag tog en massa bilder och videoklipper i fredags, och sa att jag skulle ladda upp dom, så här kommer dom!

I.Like.

Jag är inte helt säker hur man laddar upp en video när den inte är från youtube, så jag får fråga Ankan imon. Godnatt!
//Julle

Grymma låtar

Jag måste köpa Erics nya album så fort det kommer ut. Jag tror jag ska önska mig i födelsedags present av pappa eftersom han ofta är i Göteborg. Jätte bra låtar verkligen. Nu kan man bara lyssna på små delar av dom på YT :( Men några favoriter från konserten är Timeless, Killed by a cop, Echo & Me and my radio. Det är värt för alla att kolla upp, för detta är INTE dåliga låtar. Jag blir sur på folk som säger att Eric inte kan sjunga och att han har dåliga låtar. Jag tycker dom här är tillräckligt bra för att bli en hit i Europa. Ja, det blev det bevisat i ESC. Hans sångröst fick vi höra en massa av på konserten och den är på topp.


Åå konserten var så fantastisk, jag vill tillbaka... Jag hade såklart höga förväntningar, och gick och längtade från den dagen vi bestämde oss för att gå. Men jag insåg aldrig att det skulle bli så roligt som det blev. Jag njöt varje minut. Som tur är har jag filmat en hel del så att jag kan se på det om o om igen. Men jag o Julia har bestämt oss för att det inte var sista gången vi såg honom live. Vi ska göra om det många gånger. Vi ska bland annat kolla upp en konsert som är i Munkedal.
//Anniken

Jag har ingen data

Jag vill så gärna dela med mig av alla fina bilder jag tog i fredags, men jag har ingen data att lägga in bilderna på. Jag hoppas min data fixas snart, och att inte alla bilder försvinner. Som tur är har jag alla Eric Saade bilder på kameran så på det området är det ingen kris. Facebook fungerar inte på denna datan heller...

På onsdag får jag äntligen sommarlov!♥ Det var verkligen på tiden nu. I dag var det bara stafett och i morgon en till idrottsdag med fotboll och innebandy. Det blir najs. Sen är det äntligen onsdag :)
//Anniken


ERIC

Heerreeeeguuuud. Jag kan inte beskriva dagen i fredags. Asså det var så obeskrivligt. Bästa dagen i mitt liv. Jag kan inte fatta att ERIC SAADE stod där framför mig. Jag var nära på att dö. Skrek precis heeeeeeeelaaaa tiden. Och asså alla som säger att han inte kan sjunga kan slänga sig i väggen, han var heeeeeelt grym. Dessutom är han ÄNNU snyggare i verkligheten. Ååååå han är bäst och snyggast i världen. Han är så underbar. Allt var perfekt den kvällen. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DET FINNS INTE ORD FÖR DEN KVÄLLEN. Det är det ända jag kommer tänka på nu framåt. Jag kan fortfarande inte fatta det. Eric Saade är en stjärna.
peace

PS. Mina bilder kommer sen.
//Anniken

Dagens låt

Julle

Eeeeric

Hej!

Jaaa duu.... vill bara säga att konserten var GRYM! Heeeeeeeeelt grym asså!! Jag har aldrig hoppat och skrikit så mycket i mitt liv! Jag kan fortfarande inte fatta att vi såg honom i verkligheten. Att han stog framför oss och sjöng och dansade. Heeeeeeelt sjukt. Det känns som han är mycket snyggare i verkligheten. Vi kom tre och en halv timmar innan, och vi stog nästan längst fram. Jag var jätte hes dagen efter...  Konserten var det enda Jag och Ankan pratade om, och det kommer nog att vara så ett tag! Men det var lite strul med datorn när jag skulle ladda upp bilderna, så jag kommer nog att ladda upp bilderna imorgon. Men jag kan säga att det var ingen signering, som jag och Ankan var lite sura för, men man kan ju förstå när det är 15 000 andra tjejer som vill ha hans autograf... Men annars var konserten helt grym/awesome!! :D :D  Bättre än jag trodde!
P.s mer bilder kommer imon.

Dagens låt

//Julle

Herre GUD!!

Heeerrreeee guuuud!!!! Imorgon kommer jag, Anniken och några andra få träffa Eric Saade!!! Jag kan inte fatta det. Heeeelt sjuuuuukt. Jag kommer att svimma eller nåt. Det pirrar i magen och jag blir jättespänd när jag tänker på det. Vet inte om jag kommer hinna att uppdatera bloggen under helgen, men jag och Anniken kommer nog att skriva ett inlägg nån gång under helgen.

Julle

I morgon!

Det är en helt galen dag i morgon. Jag kommer inte hinna blogga mer varken i dag eller kanske under hela helgen. Möjligtvis gör jag o Julia ett inlägg. Men nu måste jag packa för sjutton!! Hejdå, synd för er att ni inte ska träffa självaste ERIC SAADE I MORGON. Å vad jag är lycklig ♥
//Anniken


Inspiration- love


^^)
Love is life. If you miss love, you miss life.
Julle

Att shoppa

Jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag har blivit shopping-galen. Jag har många gånger tidigare varit den som är otålig när vi är på shoppingrundor men nu älskar jag det! Jag tror det är mest för att jag har blivit så himla nöjd med mina senaste inköp. Jag hoppas jag kommer hem med något jag är riktigt nöjd med i morgon också, det gör mig glad i flera dagar efteråt.
Förresten jag var inne på bubbleroom.no i går och såg på klänningar. SJUKT MYCKET FINT. Inte bara klänningarna men typ allt. Något var kanske lite dyrt men det kanske betyder att det är bättre kvalité. Jag har faktiskt aldrig shoppat på nätet förut men fick väldigt lust att göra det i går.
Mode har typ börjat inspirera mig. Det är så otroligt roligt att skapa sin egen stil och få komplimanger var dag. Jag får inte det men det är en liten dröm jag har. Att typ själv vara en kläds-ikon för andra personer.
//Anniken

Skolavslutning

Det är skolavslutning IMON!!! Jag kan inte riktigt fatta det. Det känns fortfarande att det är typ höst eller nåt. Det känns också så himla skönt att vi kommer att vara lediga i 10 veckor. Det var ju så att i England hade jag sommarlov i 6 veckor. Så det är väldigt skönt att vi har sommarlov i 10 veckor här. Försökte hitta en bild på min klänning, men det fanns inte. Få ta en bild på den med kameran.

//Julle

Sommar frukter

Jag kände för att göra ett inlägg om "sommar frukter". När jag tänker på sommar frukter tänker jag på....
Jordgubbar
Vattenmelon
Körsbär
Krusbär
Blåbär
Mmmmmmmmmmmm.
//Julle

Dagens låt

//Julle

Tjeeeeeeeenaaa

Haha jag har liite tråkiga rubriker ibland kan jag erkänna...
Imorgon har ni skolavslutning! Jag känner hur ilskan gnager inom mig. Jag vill också ha lov. Jag vet inte vilken norsk jävel som kom på att vi bara skulle ha åtta veckor sommarlov. Fuck den personen! Jag tycker i alla fall att i morgon när ni går till eran sista skoldag i morgon med era fina sommarklänningar så kan ni tänka liiiite på mig i alla fall ^^

Hihi. Där fick jag ut lite ilska i alla fall. Fast jag borde inte vara arg. Jag och Emma ska åka på shopping i morgon. Vi har ledigt eftersom det är öppet hus på kvällen. Jag älskar att shoppa!!! Jag ska leta efter en ny bikini. Som jag uppenbarligen aldrig hittar meeeeeen. Jag har i alla fall massa idéer på vad jag kan köpa!
Haha! Det är ingen som har så sjukt roligt med Photo Booth som jag har. Sitter och skrattar för mig själv varje gång ^^
//Anniken

Liten Julia

Hittade lite bilder på mig när jag var liten....

//Julle

Cornwall

Man kan ju undra var jag bodde i England. Jag kan säga att det var inte London, men en plats som heter Cornwall. Det är ganska mycket stränder där och så.
Lite bilder!

Försökte hitta fler bilder men det gick inte så bra...
//Julle


Förkyld

Åååå jag gillar inte att vara förkyld! Särskilt när det är sommarlov snart. Bra start alltså, haha. Jag har druckit massa te, och andra varma drycker, man ska väll göra det när man har ont i halsen? Jag hoppas att det går över snart. Är det bara jag som tycker det är onödigt att gå till skolan imon eftersom vi ska bara vara där i två timmar? Jag kan inte riktigt fatta än att vi kommer att gå i 9:an snart. Overkligt!
//Julle

Tung sten i magen

Min dag har inte varit alls särskilt bra i dag. Mest på grund av att jag har varit så trist. Jag har inte varit på humör till någonting ( inte äns vara ute i solen ). Jag har typ varit på gråten hela tiden dessutom. Men vad skulle jag gråta för? Det var liksom som om jag hade värsta klumpen i halsen av gråt, men det kom inga tårar. Dessutom har jag bråkat en hel del med mina bröder som gör att man blir ganska utmattad. Och städat, inget gör en lika depp som när man städar...
På slutet av dagen har jag försökt vara lite kreativ med pärlor och målarfärg. Fast det tröttnade jag också på. Sen så blir jag så arg när ingenting fungerar som det ska. Min data har flipp och måste nog in på lagning och denna datorn suger ibland. Facebook stänger av sig hela tiden och det går inte att kopiera.
Ååååå jag får ryck. Eller saken är den att jag inte får ryck, men bara samlar all ilska inom mig. Usch vilken jobbig dag! Jag hoppas dagen blir bättre imorgon... Fast det tvivlar jag på för imorgon är det skola....
FML!
//Anniken

Paj resultat

Jag och Murre bakade ju paj förut. Det blev hallon paj! Och den blev rätt bra. Vi får bara komma ihåg att ha lite mindre smör nästa gång. Sen gick vi ut och tog lite bilder. Eller vi försökte. När man ska ta kort, och man säger 'nu ska vi se seriösa ut', då går det ju inte! Man skrattar ju så klart i stället!!






Söta murre!

//Julle

Haha

Tycker lite synd om dom som lägger ut sig själv på YT när dom sjunger när dom inte ens kan sjunga. Stackarna :P Fast väldigt roligt att se på ^^
Haha söt ändå.
Haha hon kör hårt. Värsta lame.
Gammal favorit. Han är goooo.
HAHA! Indiska är gott. Sen gillar jag att kameran gör att hennes ögon ser helt soppiga ut
//Anniken

Sommar 2011

S O M M A R  2 0 1 1  S K A  B L I  B Ä S T A  S O M M A R E N  N Å G O N S I N
Jag vet att alla skriver det varje sommar hela tiden, men jag har bestämt mig för att göra den här bättre än någonsin innan. Efter detta jobbiga skolåret ska jag ha det riktigt roligt! Jag ska ta vara på varje minut, varje sekund. Ska planera så jag aldrig har tråkigt. Om jag någonsin får tråkigt ska jag njuta och tänka på att jag faktiskt har lov. Jag ska bli brunare än någonsin. Njuta varje sekund av solen. Gå i nätta kläder och dansa i regnet. Jag ska träffa kompisar på kvällen och skratta som aldrig någonsin. Jag ska sitta och filosofera med vänner och drömma mig bort i kärlekens värld. Jag ska sätta på hög musik och dansa som om världen går under. Jag ska skämma ut mig men aldrig ångra. Jag ska se söta killar och ragga. Jag ska ha vattenskrig med kompisar och torka i solen. Jag ska vara på Liseberg och hänga där med kompisar, samt få skrattanfall.
Ingen ska förstöra denna sommaren för den ska bli bäst. Låt oss leva och skapa minnen för livet. Sommar 2011 ska vi aldrig glömma eller vad säger ni? VILKA ÄR MED MIG? :DDDD

//En peppad Anniken

jaaaaaaag älskaaaar sooooool

Nu sticker jag ut igen och solar, badar och äter grillad korv.
//Anniken


Dagens låt


Den är hääärlig
//Julle

Paj

Jag och Murre bestämde oss för att baka paj idag. När jag tänker på paj då tänker jag på en stor härlig äppel paj som har precis kommit ut från ugnen med massa vanilj kräm vid sidan, muuuuums. Hmmmm jaaaa duuu Murre, vilken paj ska vi baka?
Murre: Hmmmmmmmm maybe rabarber paj? Inte banan paj. För det låter äckligt. Annanaspaj är GOTT!!! alla borde veta det. Fast det låter äckligt. Men det är inte det! TASTE THE PIE!!!!!!! hihihihihihi
Julle: ................
Murre: Tihi.

Jag får skriva på bloggen sen vad resultatet blev.



//Julle

Sol

Weeeeeeeei! Idag är det soligt. Det är jag glad för, jag har längtat efter sommarvärmen. Att bada och käka glass. Jag försöker verkligen att bli brun i år. Fast jag är inte en såndär person som blir brun direkt. Det tar rätt lång tid för mig att bli det. Men ibland kan jag tycka att det är tråkigt att bara ligga och sola! Fast ibland kan det vara rätt skönt. Eller?



//Julle

Gud hörde mig

Gud har givit oss sol :DDDDD
Tack snälla fader!! Jag hoppas vädret håller sig tills på fredag också. För gissa vad som händer då, ERIC SAADE KONSERT! Alla som vill joinar förstås. Jag o Julle kommer ha mega bråttom med tanke på att vi måste vara där absolut minst tre timmar innan! Streeeeeess. Men allt ordnar sig hoppas jag. Mamma sa att vi kanske kunde ta en tidigare buss, vi får se....
Jajajaja ha en stört skön dag!
//Anniken



Your Song

Låten är fantastisk
Vilken gillar ni bäst?
//Anniken

whazzaaa med bara regn!!

Det ska ju vara sommar nuuuuu! Vi har inte haft sol på typ en vecka nu... Detta suger soppa! Jag hoppas av hela mitt hjärta att solen kommer snart. Men det är sol i Göteborg nu va? Här kan jag meddela er att det soppregnar o det har det gjort i typ fyra dagar nu.
Det skulle inte vara så farligt med lite sol nu. Jag älskar sol. Fast jag ska nog inte säga att jag hatar regn, men jag missgillar det starkt.
Jag längtar sjukt till sommaren! Då ska vi till Italien :) Bada i turkost vatten på vita stränder.
we♥it

Ulrik Munther ♥

Ganska bra ögongodis.
Han är inte så dålig på att sjunga heller ^^
//Anniken

Blogghumör + musik

Nu fick jag värsta lust att blogga! Ibland känner jag mig värsta blogggalen ^^ Därför klarar jag typ aldrig att sluta. Dessutom är bloggning världens bästa tidsfördriv.
Rätt go låt ändå. Jag älskar låtar på svenska ^^
//Anniken

Dagens låt

Fick tårar i ögonen när jag kollade på musikvideon! Låten är så fin..
//Julle

Time flies

Hann inte skriva på bloggen igår eftersom min kusin fyllde år, och vi var i Näset och firade henne. Det känns som dagarna bara flyger förbi, vi har ju sommarlov om 5 dagar, och efter det ska vi gå i 9:an! Ååååå vad skönt det ska bli med sommar lov. Vill bara påminna er att det är 6 dagar kvar tills Ankan kommer och Eric ska spela på Lisse. Det känns overkligt! Jag hoppas också att sommarvädret kommer snart. Det är ju lite soligt i dag iallafall!

//Julle

kliiiiiiaaaar

Åååååå vad det kliiiiiaaaaar! Jag har tusenvis. Hur ska jag klara mig under sommaren?
myggbett in my  ♡
((eller inte))
//Anniken

oj vad jag är trött!

Mina ögon faller ihop hela tiden. Madde väkte mig nyss kl 10.00. Jag har sovit mer än tio timmar, men är ändå trött som ett troll. Antar att jag har sovit alldeles för lite igår natt. Dessutom har jag två myggbett jag har i ansiktet som har svullnat upp. Den ena på kinden och den andra i pannan. Jag ser retarded ut eftersom myggbettet på kinden pressar på ögat.
//Anniken


sovit ute med klassen

Jag har inte uppdaterat på ett par dagar eftersom jag har sovit ute i skogen med klassen. Snacka om otur med vädret asså! Jag har aldrig varit så våt och kall i hela mitt liv. Alla ville typ åka hem först, men sen tände vi brasan och myste. Jag kan ju inte säga att det var världens bästa klasstur... Dessutom gick vi ute i regnet i en och en halv timma innan vi kom fram till platsen där vi skulle sova.
Ni fattar inte känslan av att skölja av sig allt smuts och ta en varm dusch. Sen tog jag på mig mjukiskläder och åt varm gröt. Guuuuuud vad sköööööööööönt. Det kommer kännas skönt att sova i sin egen säng ikväll.
//Anniken

jag förklarar härmed att regn suger svamp.

Dagens låt

//Julle

Vart tog sommaren vägen?

Jag börjar bli lite trött på regnet nu. Det känns verkligen som att det är höst eller nåt sånt. Fast jag gillar inte när det är för varmt heller. För då kan det bli lite jobbigt. Men även jag längtar till den varma svenska sommaren! Vart tog den vägen?
Söt bild!
//Julle

Zumba

Kom precis hem från friskis och svettis. Jag och Vikkan gick på ett danspass som hette dans fuego eller nåt liknande, och det var rätt kul! Instruktören var lite craaazaaj liksom, hon gick runt och ropade lite random saker bland. Haha! Vissa steg var lite svåra, men annars var det en bra workout. Musiken var också härlig. Jag skulle nog rekommendera det till dom som gillar att "shake it" haha!



//Julle

Dagens låt

//Julle

Trött

Var det bara jag som hade svårt att sova i natt? Det var liksom jätte varmt, men jag kan tycka att det är obehagligt att sova utan täckte, fast man kunde inte! (sova med täcke då) Och då började det åska och regna mitt i natten. Fast det är rätt mysigt när man sitter inne och myser, och det regnar ute. Men det höll mig vaken en stund. Ska gå och lägga mig tidigt i kväll. Nattinatt!

//Julle

tangled

Vill bara rekomendera en fantastisk film jag såg i går. Tangled! Tycker alla ska se den på engelska för det är alltid bäst på originalspråk. Jääääätte söt film! Dessutom fick den mig att skratta jätte mycket. ALLA BORDE SE DEN

FILMEN FÅR 5 AV 5 ANKOR




//Anniken


fashiontoast

Jag tycker alla ska titta in på fashiontoast.com. Det var min kompis som tipsade om den och jag älskar den! Du får verkligen en massa inspiration! Så  jag tycker alla ska följa denna bloggen:
fashiontoast.com



//Anniken

Musik

Parteeeeeeej låt :D

//Julle

Systemkamera

Som ni vet önskar jag mig en systemkamera i födelsedagspresent. Men jag vet inte vilket märke jag vill ha på den och så. Om någon har några tips, säg till!

//Julle

grattis sweden

Glad Sverige hörni!
//Anniken

Musik

I like this song. Kom precis på att det är första gången jag har lyckats att ladda upp en video! Awesome.

Julle

Sommar

Jag gick runt i trädgården och tog lite bilder i den varma solen.

Julle

Slutade tidigt

Jag gick den långa vägen hem i ösregnet. Självklart glömmer jag paraply just i dag också... Det är i alla fall inte så mycket läxa denna veckan till tröst. Jag ska bara göra matte idag så mycket jag orkar.
Hade musikpresentation i dag och... Asså jag pallar typ inte redovisningar. Det känns inte som det är min grej. Inte så mycket som är min "grej"... Jag hoppas jag snart kan hitta något här i livet jag är riktigt bra på, som ingen annan kan liksom. Alla måste ju ha någon talang. Jag ifs vrida typ tungan men vad ska jag ha för användning av det? Många kan dessutom.
//Anniken











bjussar på domma fina bilderna

Lady gaga's outfits

Kollade nyss på lite kläder som lady gaga har haft på sig. Hon har ju en lite annorlunda klädsmak. Fast några outsides är endå rätt coola. Men jag skulle inte ha på mig dom.

Rosetten är endå rätt gullig!
lady gaga living dress
//Julle

Årets första dopp!

Idag har jag badat i havet för första gången i år. Det var inte så kallt som jag trodde! Det var rätt skönt faktist. Vikkan var också med. Det har varit en till såndär dag när allting är härligt och braaaa. Förutom alla myggor! De höll på att äta upp mig på vägen hem. Så nu har jag ett myggbett på tån. Awesome. Nu är sommaren här! Det känns mysigt att ha saltvatten i håret, det var ju så länge sen.

//Julle

Emma fotograf

Bilder från i Fredags. Som ni ser så höll Emma i sin fina systemkamera så det blev inga bilder på henne tyvärr.
Nu är det sommar!
Ni anar inte hur läskigt det var att gå förbi dom kossorna. Trodde dom skulle anfalla när som helst! Men hade en helt underbar dag hur som helst.
//Anniken

tjah bloggen (aa' <333

Just kiddin'
Nu har jag kommit hem från en underbar helg på bollis. Kan visa lite bilder i dag eller imorgon. Ska även visa bilder i från i torsdags när jag får tid. Sen jag kom hem vid halv ett har jag övat på musikredovisning om Taylor Swift. Börjar verkligen tröttna nu... Men jag måste öva mer för jag kan det inte riktgt ännu.
Min mobil faller ihop, bokstavligttalat. Blir tvungen att önska mig en ny i födelsedagspresent tror jag. Jag vill ha en väldigt enkel touchmobbe. Någon som har förslag på en billig och bra?
haha ful fast ändå mysig!
//Anniken

Härligt!

Idag har det varit en såndär dag när allting är bra. Det har varit jätte fint väder, och vi är lediga tills på tisdag. Har varit med vikkan idag och hängt med henne till hennes jobb. Det var mysigt! Vi stog i kassan och jag fick markera varor med en såndär prislapps pistol eller vad det nu heter. Det var kul! Men jag var väldigt trött när jag kom hem, så jag solade ett tag. Sen grillade mina bröder kyckling för middagen, och vi satt ute på dansbanen och åt, och nu ska vi strax äta efterrätt. Naaaaaajs! Nu ropar mamma på mig så jag får draaaa.....

//Julle

Viktorius nr 2

Nu ska jag skriva om lilla viktorius igen! Vi har precis varit på en studentfest, och chillat lite, och nu är vi hemma och har bakat en slags choklad mousse som var väldigt god, fast den var lite frusen så man fick hacka lite om man skulle ta en bit. Det har varit jätte fint väder idag, jag hoppas att det blir varmt resten av sommaren! Aja, vi ska nog hoppa i säng snart, eftersom jag sov över igår oxå, så jag är lite trött!
Godnatt!
//Julle

Viktorius

Nu sitter jag och väntar på lilla viktorius som kommer snart. Hon har varit så snäll och låtit mig följa med till en student fest, och sen ska jag sova hos henne eftersom min mamma är i Värmland med sin kompis. Jag, Nikki och Vikkan var oxå på bio idag och såg Pirates of the Carribean 4. Den var väldigt bra, fast den var en ganska lång film, typ två timmar. Men det är synd att Orlando Bloom och Keira Knightly är inte med i den. Men den var endå bra!
Julle

Nu drar jag

Jag åker till Bollis nu så jag kommer antagligen inte blogga på typ två dar. Men om ni har tur så får ni kanske ett inlägg. Jaaao kommer tillbaka på söndag. Medans jag är borta får ni ta och njuta av det helt fantastiska vädret. Fysatan vad jag har njutit idag. Sprungit mellan poolen och solstolen hela förmiddagen. Hoppas ni får en fantastisk helg!
//Anniken


Smodig och jag

Nu sitter jag i soffan med smodig bredvid mig. Vi har bakat muffins och dansat ute på dansbanan till härlig musik. Så nu har vi poppat popcorn och ska kolla på film. Det är så skönt att inte behöva plugga till nåt prov! Det känns som det är redan lov. Som betyder att snart kommer min kära blogg kollega ner till Gotteborg! myyyys. Jag tror oxå att jag ska på bio imon och se Pirates of the Carribean 4. Det ser jag fram imot till!

//Julle

Bio

Nu borde alla gå på bio. Tre stycken antagligen super bra filmer att se.
Denna har jag velat se länge nu. Ända sen den kom på bio. Dessutom har jag hört den är jätte bra. Och den kan ju inte vara dålig när Johnny Depp medverkar med rollen som Capten Jack Sparrow.
Lätt värd att se. Jag skrattade ganska mycket när jag såg ettan så jag har höga förväntningar. Jag bara älskar animerade filmer. Vet inte om denna har kommit ut på bio här ännu, men det är oavsett snart.
Såg nyss trailern på denna. Och den verkar precis lika grym som första filmen. Åh, jag måste se denna!! Jag skrattade tills döds när jag såg första filmen. Dessutom är kinesen med igen :D
Alla borde spana in alla trailers för dom är awsome filmer allihop!
//Anniken

Duktiga tjejer

I dag har jag och Emma varit jäääätte duktiga! Omöjligt att beskriva hur vi sprang men vi träna asbra!
Nu kommer mamma snart hit med Sushi. Det blir första gången jag smakar, och jag är nevös! Så önksa mig lycka till! Är det ens gott? Hoppas det...
//Anniken

goodimorning

Jag och min kompis ska vara jätte duktiga idag. Ska jogga ner till "sauejordet". Sen ska vi träna hårda intervall övningar. Sen joggar vi tillbaka och badar i poolen! Skönt. Efter det ska vi nog sola (Om solen kommer snart!!) Kanske blir det till att gå och köpa glass sen. God dag. Dessutom tar hon med sin fina systemkamera så vi ska nog leka lite med den också :)
bara solen kommer nu!
//Anniken

Vet inte vad jag ska blogga om...

Jag har ingen inspiration idag, sååå jag vet inte vad jag ska skriva om. Hmmm. Vad gör jag just nu? Sitter i soffan och myser, och kollar på film. Vad har jag gjort idag? varit i skolan, som vanligt. Det är skönt att bokredovisningen är över. Och att vi är lediga i 5 dagar. Nu ska jag avsluta detta tråkiga inlägget och hoppa i säng. Godnatt!

P.s. Om ni har några ideer om vad vi ska blogga om, säg bara till!
//Julle

Musik

Försökte ladda upp en musikvideo, fast det gick inte så bjaaaaa.... får fråga min bloggkollega sen. Men låten som jag ville ladda upp, heter California king bed med Rihanna. Den är jätte mysig!

//Julle

Eric

Jag är en prinsessa som ska träffa min prins. En dröm som går i uppfyllelse. 17 juni kommer vara en oförglömlig dag i mitt liv. Han är en stjärna plockad direkt från stjärnhimmlen. En ängel utan vingar. Går inte att beskriva min o Julias gud♥
//Anniken

Musik

Mcdonalds
//Anniken

musik

Katy Perry har alltid så fantastiska musikvideor. Jag ÄLSKAR denna ♥
//Anniken

Härlig känsla

♥Det känns typ som lov, fast det bara är långhelg. Det är ju typ lika gott det med. Nu är jag antagligen färdig med alla prov. Möjligtvis bara några redovisningar och sånt kvar. Och idag är det 1 juni vilket betyder att det bara är 17 dagar kvar tills vi ska se Eric!♥
//Anniken


RSS 2.0