Sista plugg dagen!

Det är faktist den sista plugg dagen idag.GRYMT VA??! eller jag hoppas att det är det. Jag kan inte komma på några andra prov eller läxor som vi har tills nästa vecka, eller veckan efter det. Så det är bara att ge järnet i kväll. Arbetsliv....hmmm. Är inte så jätte intressant. Sommarlov snart!
Klaris och Nea åker ju till Italien imon. Ha det så jätte bra! Kommer att sakna er.
Det ser inte så dåligt ut! Ha det så bra.
//Julle

Solglasögon

Jag måste erkänna att jag köpte mitt första par "serriösa" solbrillor detta året. Andra gånger har jag inte kännt mig komfortabel i solglasögon. Men nu har jag köpt två par bara på den sista tiden.
Dom första stora runda älskar jag eftersom dom är ganska utmärkande. Man ser ut som en fluga i dom ^^ Men ändå ser det väldigt modernt ut och passar perfekt en stekande dag i solen och på stranden. Dom passar väldigt bra om man har utsläppt hår också. Köpte dom för typ en månad sen.
Dom andra pilotbrillorna älskar jag också. Dom tar jag oftare en dag jag ska till skolan och fungerar bra på hösten och våren också. Dom här tycket jag är finast om man har uppsatt hår och är jätte fina att liksom "sätta upp på huvudet". Haha, fattar ni vad jag menar?
Jag älskar båda mina brillor♥
//Anniken

Saknat mig?

Haha jag har inte varit borta så länge jag vet. Men jag trodde jag hade lämnat bloggen föralltid. För det konstiga var att jag inte kände för att skriva om någonting. Hade en massa idéer men orkade inte utföra dom. Så jag tänkte för mig själv " varför ska jag tvinga ur mig tråkiga inlägg om jag inte vill blogga". Så då bloggade jag inte. Men nu är jag tillbaka och såvida det inte sker något drastiskt ska jag blogga så bra och mycket som möjligt. Så om ni har någon önskan om vad jag ska blogga om så bara släng in en kommentar!
Känns bra att vara tillbaka
//Anniken

It's gettin' late but I don't mind

Plugga plugga plugga

Det har varit en såndär plugg helg för mig. Fast efter nästa vecka är det nästan inga inlämningar eller prov kvar. Skönt! Jag tycker att det är lite orättvist att vi har so prov, engelska och hemkunskaps inlämning(och bokredovisning!) på samma dag. Känns lite seeegt. Det finns så mycket annat man vill göra i stället för att plugga! aja, jag ska inte klaga mer. Nu ska jag tänka positivt! Vi har iaf dans på onsdag, och det är jag glad för. Och det ska bli sol imon! så! Nu känns det bättre. Kraaaaaam

//Julle

Svartvita bilder

Kollade lite på nätet, och på svart vita bilder. Jag tycket att det är så fint! Jag önskar mig en system kamera i födelsedags present, och om jag får det, kommer jag nog fota mycket svartvita bilder. Jag gillar också när det är färg, men också är det är inte det. Så jag sysslade med lite bilder som jag hade på datorn, och la till effekten.

//Julle

Jaha

Det har varit en skööön dag. Först var jag på Frölunda torg med Nathalie, och köpte lite saker till min mammis eftersom det är morsdag imon. När jag kom hem har jag slappat och pluggat. Jag hoppas att bli klar med mitt hemkunskaps arbete idag. Och sen har jag bokredovisning nästa vecka. Jag börjar att känna mig lite nervös inför det. Det blir skönt när det är över. Det stog i tidningen att det ska bli 22 grader och sol nästa vecka! Jag hoppas verkligen det.

//Julle

hallå


Godmorot!
Nu börjar en ny dag! Nya möjligheter och ny lärdom. Det blir förhoppningsvis mycket lärdom och kunskap. Ska försöka göra så mycket plugg som möjligt. Fast jag brukar inte vara så duktig på sådant...
Do it like a dude - Jessie J
Nu är det 24grader i poolen :D. Det är jätte skönt eftersom det är varmare i poolen än i luften.
ha de gott
//Anniken

Hoppas det blir sol idag!


Helg

Åååå va skönt med helg! Veckan har gått snabbt, men jag är endå trött. Jag hoppas att de varma vädret kommer tillbaka snart, jag saknar det! Sitter och kollar på talang nu. Max sitter bredvid mig och kollar på laptopen när jag skriver, som är ju lite mysigt! Jag tycker att breakdance är rätt coolt. Ha en goo fredags kväll!

//Julle


fredag

Gott mos med fredag!
Ikväll blir det Talang på tv och lite chips, glass och läsk att gotta sig med. Haha, man känner sig så tjock och skräpig när man säger det. Fast vanligtvis är jag ganska nyttig. Grovt bröd och en massa sallad på mackan varenda dag på skolan! Dessutom är det alltid jag som ser till att vi alltid har sallad stående på matbordet.
peace
//Anniken

utmattad

Nu är jag hemma från en mysig tält-tur med klassen. Är dock jätte trött eftersom folk gick och la sig kl fem på morgonen. Jag tror jag i alla fall fick mig fem timmars sömn.  Så ikväll ska jag lägga mig tidigt och bara ta det lugnt.

Visste ni att det finns ett tugummi märke som har gjort ett paket där man kan få vilken smak som helst. Det är liksom överraskning. Jätte kul ^^
Gött med myskväll nurååå!
osminkad o jätte fin
//Anniken

Muffins!

Jag tog lite kort på några muffins bilder/tavlor/kort. Jag tror att jag sa nån gång att jag skulle ladda upp lite bilder på dom? så här kommer dom!

Det är inte så många, men några iallafall!!
//julle

Fast i regnet...

Härligt med regn igen! Jag var inne i stan när himmeln öppnade sig, visade sina inne känslor, och började gråååta. Haha. lite random där, det var vad min storebror sa att jag skulle skriva så jag gjorde det. Näää men det var så att jag cyklade hem i regnet och blev lite blööööt. Vart tog sommaren vägen?
Imon är det fredag, myys! är det bara jag som tycker att veckan har gått snabbt?
//Julle

Konstiga drömmar?

Idag hade vi orientering. Jag skulle ha sprungit med Klaris, fast hon blev förkyld ( Krya! <3) så jag fick springa med Emelie i stället. Vad tyckte ni om Frisbee golfen? Haha, det gick inte så bra för mig, jag lyckades att sikta på träden.
Det är inte alls långt kvar till sommarlovet nu! tänk att vi kommer att gå i 9:an efter det... Tiden går snabbt!
Just det, jag hade en väldigt konstig dröm i natt. Jag drömde att jag skulle köpa en klänning till min mormor med bläckfiskar på, fast det fanns inga kvar i affären, och när jag berättade det för henne, hade hon en hjärtattack och dog. Vi var på hennes begravning när Eric Saade dök upp och började sjunga popular.
Jag fattar inte varför jag drömmer om sånt där......
//Julle

Max, Cleo, Tussen och Indie!

Tog lite bilder på Max, Cleo, Indie och Tussen. Dom är rätt bra på att vara fotomodeller!

//Julle

Grattis Neis!

Idag fyller Linnea år. Grattis grattis grattis! Hoppas att du har haft en grym dag. Va skönt att sluta så tidigt efter orienteringen! Hoppas att du har fått fina presenter och så. Kraaam på dig!

Grattis nea!
//Julle

inspiration- peace

//Anniken

bra - dåligt

Min dag började väl egentligen bra med tanke på vädret. Och det var faktiskt skönt att susa ner till skolan på cykel. Sen så var dagen okej när vi cyklade i en timma till folkmuséet.
Sen var dagen dålig när vi låg i gräset och det kröp kryp på min jacka och min teckning.
Sen var dagen jätte dålig på hemvägen pga att det var tungt och av personliga själ.
Sen var dagen bra när jag badade i min pool.
Dagen i dag har varit väldigt växlande. Men i grund helt okej. Precis när jag kom hem var jag ganska arg men efter ett dopp i poolen så blev allt mycket bättre!

//Anniken

grattis Linnea

Se till att ha en riktig toppen dag nu! Man fyller ju bara en gång i året. Du är underbar så du förtjänar det bästa på din dag! Grattis Grattis

kris

I morse vaknade vi hela familjen och märkte att det inte fantes något toapapper. Det var liksom INGENTING. Det är ju ganska kris speciellt på morgonen. Så pappa tog en runda förbi bensinstationen och köpte papper snabbt som ögat.
Hahahaha, det var dagens historia!
Men det var faktiskt sant. I dag var det en väldigt okej dag på skolan. Sen var jag på konfirmation vilket jag verkligen inte ville! Jag orkade inte och det var några kompiserade saker som skulle göra det extra jobbigt.
Men jag klarade det utmärkt och allt gick fort. I morgon ska vi cykla till folkmuséet. Det tar en timma dit, och sen ska vi vara där en timma... Nödvändigt liksom. Sen när jag kommer hem i morgon måste jag börja packa för vi ska tälta med klassen! Jag börjar äntligen längta lite, det kommer bli jätte mysigt.
När kommer sommaren tillbaka?

kaaaller doooo

Har ni hört den? Danska låten. Awsome. Jeg kaller på deeeeeeg.
PARTEEEEEEEEEEEEEEEY!
Danska är så fruktansvärt coolt. Dom verkar så chillade. Om jag lägger en potatis har jag kanske en chans att prata som en dansk. Dessutom är dom alltid jätte glada! Nja inte alltid. Men dom är fett med tuffa

Birthday girl!

Idag fyller lilla Klaris år. Stor grattis till dig! Hoppas att du har haft en bra födelsedag sötis! Jag är jätteglad att jag har dig som kompis. Kram på dig!

Jag kom på att vi ska springa på orienteringen imon. Great!
//Julle

Klaras dag

I dag är ännu en speciell dag! Klara fyller femton år! Oh yeaaah. Jätte mega stort grattis till världens goaste och sötaste tjej! Hoppas du har fått jätte fina presenter och haft en super bra dag. Hurra för dig, du är awsome!

Tillbaka till skolan jaaa..

Det kändes ändå rätt skönt att komma tillbaka till skolan idag. Det tyckte jag iallafall. Efter två veckor prao på dagis. Men det var inte så härligt att ha musikprov första lektionen, och sen jour samma dag! Men det gick ändå rätt snabbt. Jag kan säga att jag blev lite irriterad när en liten kille kastade sina bestick i den där "korgen" eller vad det nu heter, så en massa ris flög över mig. Haha, det låter rätt kul nu när jag skriver det. Jag fnissar faktist lite. Det låter ju lite konstigt när man tänker på en person som sitter ensamt i ett rum och skriver på datorn och fnissar. hahaha. Det låter som jag.
Ska gå och lägga mig nu. Godnatt!
åååååå jag längat till sommaren.
//Julle

Grattis alla goa!

Idag fyller ju Murre och Wilma år. Stor grattis till er! Hoppas att ni har haft en grym dag med massa tårta och presenter. Det är ni värd! Jaaaaaa duuu... hur känns det att vara femton nu då? Jag vill oxå fylla år. Men det är faktist inte så långt kvar. 2 månader? Nåt sånt. Snart! Och det är ju inte alls långt kvar till sommarlovet!
Men en stor grattis till dom goa tjejerna som fyller år idag! Nu får ni ta och käka massa tårta. även om det är måndag. Ni fyller ju år! HAPPY BIRTHDAY!!!!!
Grattis Miss Wilmis!
Och grattis lilla murrius!!
//Julle

poolen

Om det blir sol i morgon ska jag bada för första gången i poolen :D
Axel badade idag!
//Anniken

17 maj bilder

Nu kommer bilderna från 17 maj







//Anniken


what about my dreams

Nu bara klickade jag på "nytt inlägg" och har inget planerat att skriva så detta blir ett tråkigt inlägg, haha. Jag är färdig tidigt med läxorna i dag vilket är chill. Musikframförning idag gick oväntat bra! Jag var jätte nervös men allt gick som smått! :)
Musik är så underbart! Jag vet att jag har sagt det tusen gånger, men jag får sån feeling väldigt ofta. Jag älskar det helt enkelt.
Kommer ni också på er själva att låtsas vara någon annan ibland? När jag gör saker typ som är obehagliga eller helt normala situatuoner så tänker jag alltid på hur någon skulle reagera och försöka göra som dom. Men sen kommer jag oftast på mig själv och gör på mitt eget sätt istället.
Haha ni kanske inte känner igen er i det? Jag bara kom på det.
//Anniken

Grattis Wilma! Grattis Maria!

Idag är en alldelles specialo dag eftersom Maria och Wilma fyller år! Så Ja må dom leva, ja må dom leva. Ja må dom leva ut i hundrade år! Jag visst ska dom leva, ja visst ska dom leva, ja visst ska dom leva ut i hundrade år! HUUUUURRA HUUUUUURA!
Grattis till båda tjejerna som nu blivit 15 år! Hoppas ni båda fick något fint. Eller nej MÅNGA fina saker. Se till att proppa i er massa tårta också! Hur blev födelsedags vädret för er? Här är det i alla fall ganska grått. Men det finns inga dåliga väder på födelsedagen!
Saknar er massa båda två!
//Anniken

Grattis i förskott!

Det är många som fyller år nästa vecka! Imon fyller Murre och Wilma år, och på tisdag fyller Klara år, och sen på onsdag fyller Linnea år. Så jag kommer nog att göra ett inlägg om det. Jag kom på att jag har jour imon. Ush fy bläää! ser inte fram mot det. Aja, det är ju bara att göra det. Grattis i föreskott ni fyra!
Julle

Julia

Jag och Julia har ju berättat om oss själva. Och nu när vi inte hade något att skriva om tänkte vi skriva om varandra! Så nu ska jag berätta allt om Julia.
Julia är en idiot...
JAG SKOJA  :DDD Hon är heeeeelt tvärtom och bäst. Jag tror att jag och Julia är så goda vänner för att vi har så mycket gemensamt. Vi älskar att få hyper attacker och skratta tills vi ligger på golvet. Vi älskar Eric Saade som är våran största Idol. Och vi älskar att dansa, och ha kul helt enkelt! Julia är en helt otroligt goo person. Man kan ALLTID lita på henne, hon skulle aldrig sprida något vidare. Hon förstår allt som ingen annan förstår. Hon är en klippa att stödja sig på i jobbiga sitationer helt enkelt.
Julle är också en riktig liten solstråle. En energifull person som sprider glädje och värme var man än går. Alltid possetiv och glad. Dessutom kan hon få hyperattacker som ingen annan. Hon förvandlas till en liten hyper mus! Då pratar hon jätte snabbt, fnissar, hoppar runt och dansar. Fast jag dömmer henne inte för jag gör precis samma sak.
Det är dessutom när jag och Julia blir irriterade på något. Då går vi och blir mer och mer irriterade tillsamans.
Julia är duktig på jätte mycket! Utom det att hon är en underbar kompis så är hon väldigt kreativ, duktig på att rita, baka, springa, dansa och "idrotta". Hon är bra på så mycket!
Man har aldrig tråkigt med Julle och man hittar alltid på något man kan skratta åt. "kolla en råtta,"nackspärr" osv osv osv! Vi har så många moments som jag ALDRIG kommer glömma.
Och allt jag har berättat stämmer 100%. Jag vet hon låter för bra för att vara sant, men ni kan fråga alla andra som känner Julia och fråga om det är sant.
Jag och Julia har blivit väldigt nära vänner på kort tid. Det är nog för att man alltid känner att man kan vara sig själv med dig.
Vi kommer vara vänner föralltid det vet jag. Du är min hero och ditt namn är skrivet i stjärnorna. Du är bäst och jag älskar dig. Men älska räcker inte för den fantastiska personen du är
//Anniken

ANNIKEN KJÄLLGREN

Anniken,

Jag har känt dig i typ ett och ett halvt år nu, men det känns som att jag har känt dig hela mitt liv! Det var som att något klickade till när vi blev kompisar, nånting som gjorde att det kändes som jag skulle känna dig för hela mitt liv. Och det är jag verkligen glad för! Vi har många roliga minnen. T. ex. Nackspärr, när vi paddlade ut med kanoten, våran lilla ö, crazy dancing på discot förra sommaren, våra sommar kvällar på billdals badet, och många mer! Men vi kan ju inte glömma våra skrattattacker! Och våra hyper anfall. Dagarna på Lisse. Våran kärlek för Ejic. När jag är med dig blir jag jätteglad och hyper och ännu skrattigare! Vi älskar att dansa, baka och att helt enkelt vara tillsammans! Du är en såndär vän som man hittar inte så ofta. En riktigt solstråle. En som man kan prata med om allt, en som man kan alltid lita på, och en som stöttar en i alla situationer. Du är en vän som jag hoppas och vet att jag kommer att känna hela livet. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig, min vän, min syster, min bloggkollega. Det känns som att säga att jag älskar dig räcker inte. Det finns inga ord för det.

kraaaam på dig, min vän <3
Julle ;D

birthday time

Snart börjar tiden då alla fyller år. Eller snart och snart, imorgon om man ska vara exakt. Då fyller Wilma och Murre år :D Så alla kan ju titta in imorgon för då kommer jag göra ett inlägg till dom. Sen fyller Klara på tisdag och Linnea på onsdag! Så grattis i förskott allihopa :D
Jag har redan börjat fundera på vad jag ska önska mig eftersom jag först har födelsedag och sen konfirmation. I konfirmationspresent måste man ju tänka noga efter, för det är en dyrare present än andra present tilfällen som jul och födelsedag. Men jag tror jag ska önska mig någon sorts Ipod i födelsedagspresent. Men jag vet inte vilken än? Ipod touch eller bara en nano? Vilken tycker ni?
och vilken färg om det skulle vara denna?
//Anniken

jag har problem

Jag ska ju alltid skriva "//Anniken" efter varje inlägg, men det glömmer jag heeeeelaaaa tiden! Irriterande som 17! Får alltid gå in och ändra efteråt ^^
Haha, nu fick ni veta något sjukt onödvändigt men...
Vulkan utbrott på Island IGEN? Åh vad jobbigt för alla som ska resa nu. Och jag hoppas det försvinner fram tills i juli då jag ska till Italien :D
Visste ni lite random att det finns kexchoklad i blåbär, banan och hallonsmak nu? Euuuw?? Varför ska dom alltid göra så många konstiga smaker av allt?
//Anniken

underbar låt

Någon annan som har tips på en bra låt? :)
//Anniken

tårta

I dag har jag gjort världens godaste jordgubbstårta om jag får säga det själv. Vi firade nämligen Axel med släkten i dag. Så det var jätte mysigt och jätte gott! Dessutom har min kusin och moster fått världens näst sötaste hund! En golden retriver valp som hette Kockos. Jätte söt verkligen, såg ut som en liten isbjörn. Golden valpar är en av  dom sötaste!
Här är en jätte söt bild av den! Söt eller vad säger ni?
//Anniken

Godnatt!

Ska strax hoppa i säng nu. Det har varit en såndär chill dag idag, har typ suttit ute i solen och pluggat. As skönt! Fast det är en massa kryp som verkar att gilla mig. Och det är inte positivt! Haha. När jag blir jätte trött då blir jag lite fnissig ibland, som kan vara lite roligt. Aja, ska gå och lägga mig nu, innan det börjar! sov gott!


och kram på er!
//Julle

Ejic

Den 17 Juni kommer Eric saade till lisse. Det är ju SNART! jag läääängtar som en galning. När jag tänker på att jag ska se honom på riktigt pirrar det i magen och jag blir helt hyper!! Jag och Anniken har bestämt att vi ska vara där JÄTTE tidigt så vi kan stå när scenen, och skrika och sjunga med tills vi blir hesa. Wilma och Natha ska också hänga med. dom som vill hänga med är jätte välkommna! Det är ju roligt när man är fler. Jag har räknat dagarna och det är.... 27 dagar kvar! Nu känns det väldigt långt kvar. Det var ju inte så bra. JAG LÄNGTAR!
//Julle

Boccan

Jag hörde att Klara och Linnea fick lämna tillbaka lilla Boccis idag :( Det måste har varit jätte jobbigt. Jag var medryttare på en häst i England, som jag fick också lämna tillbaka innan jag flyttade hit. Men nu ska vi tänka positivt! Man kan ju tänka på alla roliga minnen och ögonblick som man har haft med Boccan. Jag kände inte honom så jätte bra, men jag tyckte att han var väldigt gosig. Hoppas att ni, klara och nea, kanske känner er lite bättre nu! Jag tänker på er!


Goooaaaa
och en sötis
//Julle

städat

Nu är jag nöjd! Jag har städat hela min garderob. Och gud nu är halva min garderob borta! Det var så himla mycket som var för litet, eftersom det var en stund sen jag städade sist gång. Dessutom är jag väldigt dålig på att ta bort kläder från garderoben. Min garderob är nästan tom nu så jag har en anledning att åka och shoppa!
Jag längtar tills man blir äldre då man aldrig växer ur kläder (utom om man går upp i vikt). Då ska jag ha en jätte stor walkincloset. Där kan man ha alla sorters kläder och bara vänta på att någon av dom blir moderna. Sen kan man ha en stor hylla med bara skor också. Åh, det är en dröm och ett måste!
//Anniken


haha

//Anniken

gottmorgon

Haha det lät nästan som tyska?
Jag vaknade kl 08 i dag. Det var lite strange. Fast jag fick iaf en god natts sömn, utan några läskiga drömmar. Dom senaste nätterna har jag nämligen drömt läskiga drömmar. I typ i går vaknade jag av att jag slängde mig ur sängen för att undvika en spindel. Det var naturligtvis ingen spindel men jag drömde det.
Hur ser planerna för dagen ut då?
//Anniken

Pictures

Det är ju alltid roligt med lite bilder...
nawwwww
sööööötaaa
enjoy! ;D
julle

So sorry!

Tja! Jag måste erkänna att jag har varit en dålig bloggare dom här sista dagarna. Jag vet inte... det låter som en dålig ursäkt men jag har inte haft så mycket tid. Men nu är jag tillbaka! Jag kom på att det är musik prov snart och har pluggat som en galning! Praon är ju slut nu..... jag vet inte riktigt om jag tycker att det är bra eller dåligt. ERIC SAADE KOMMER TILL LISSE SNART!! jag blir helt hyper när jag tänker på det. Jag tror att min kära bloggkollega blir också det. haha! det är ju inte så konstigt...
Julle

bäst

han är bäst helt enkelt
//Anniken

fler bilder

Nu ville den ännu en gång inte lägga upp flera bilder... Aja
//Anniken

dunk dunk dunk dunk dunk

Just nu lyssnar jag på värsta dunkmusiken! Härligt :D Welcome to the club heter den förresten.
Såg nyss på talang och det är bara pinsamt. Typ inga bra? Jo han lilla Micheal Jackson var ju duktig.
Nu vill jag att det ska regna! Regn är så mysigt! Särkilt på kvällen, typ när man ligger i sängen och lyssnar på regndropparna.
Nu kom en ny låt! SHAKA DEN FÖR SEAN BANAN.
Jag tröttnar typ aldrig på den låten. Freakin' awsome :D
Igår fick jag en hyper attack pågrund av överdos av Eric Saade. Jag får det när jag tittar på för mycket bilder, lyssnar på för mycket och läser för mycket om honom. Jag sprang runt och tänkte på att jag skulle se honom live. Det är ju helt sjukt ändå!
//Anniken

Redigerade bilder

På ett sätt var det bra när internett försvann, nämligen att jag kunde göra mina läxor i fred utan att datorn ropade: Anniken, Anniken kom och kika in på facebook, eller din blogg! Det var bra med tanke på att jag har pluggat jätte mycket dom här dagarna!
Men sen så har det varit tider då jag inte pluggade och ändå inte hade internett, då redigerade jag lite bilder på datorn istället! Hittade massa gamla bilder jag hade lust att redigera. Eller inte så gamla men från i vintras.
Nu när Madde är borta ska jag passa på att använda hennes spotify Premium!

sjukt söta tjejer
Fina ögon!
Haha jag gillar att lägga in random färger ^^
Älskar er
fin pose
proffsfotograf
så galet söt
helt sjukt
Ännu en jätte söt bild!
love u
fint...
Älskar denna bilden! vinter är ju mysigt ändå
snö
Nu ville inte datorn lägga upp fler bilder! Vårat sammarbete har inte varit på topp i det sista... Fast här har ni lite bilder i alla fall :D
//Anniken

FÖRLÅT

sorry allesammans! Jag har ju bloggat jätte dåligt! Men det var inte mitt fel... Internett försvann i två dagar. Herregud det var lika jobbigt som två dagar utan mat! Nej, inte riktigt men jag fick dåligt samvete eftersom jag inte skrev på bloggen. SÅ NU ÄR JAG TILLBAKA!
Just nu sitter jag och Peppe och bara tar en chillpill med lite chips. Vet ni att vi har fått Sims 3! Haha det är faktiskt jätte roligt ^^
Men nu ska jag kolla in facebook, bloglovin och andra sidor jag inte besökt på två dar! Bloggar mer sen :D
//Anniken

Reeeeegn

Jaha, idag regnar det igen. Tröööööök! Jag vill ha sol. Jag var inne i stan idag, och det var inte så mysigt att gå runt när det spöregnade. Det var ju bra när vi gick in i ett liten cafe och fikade.
Just nu jobbar jag med min Prao uppgift. Jag tycker det är lite orättvist att ha två prao uppgifter! Aja, det gäller ju bara att göra dom.
Murre berättade att det var premiär idag för den nya pirates of the carribean filmen. Den vill jag se! Den låter värsta spännade. Bara två dagar kvar, och sen är praon slut! Det har gått ganska långsamt tycker jag.
Aja, ska fortsätta med uppgiften nu, ses!
Juuuullleeeee

Nu ä ja tjött

Så nu ska jag strax hoppa i säng. Har varit en jätte bra dag, men nu är jag helt utsliten! Jag ska upp halv sju imorgon! Yay... Dessutom massa plugg och sån skit! ÅH NU SKA JAG INTE TÄNKA TRÅKIGT.
Allting kommer bli bra! Okej jag låter inte så trovärdig...
Hehe sorry för detta completly random inlägg! Men alla måste ju släppa ut sina känslor ;)
Hoppas ni får en gr8 dag i morgon i plugget! :D Jag ska blogga så mycket jag hinner men har som sagt mycket att göra imorgon!
Här har ni en fin anka att se på, om det får er att må bättre!

Jedward

Det var typ i söndags när Murre frågade mig om jag kunde skriva ett inlägg om Jedward. Så här kommer det!
Dom deltog ju i eurovision. När jag tänker på dom, tänker jag på en liten kanin som stutsar och hoppar runt. Jag tyckte att deras låt var ganska bra. Dom sprang runt på scenen om de hade precis fått en sockerkick eller nåt. Och deras hår! Sky high alltså. Det ser lite ut som dom har fått en electric shock! Men dom är ändå rätt söta.
// Julle

Muuuusik

Alltså jag ÄLSKAR verkligen musik! Tänk hur tråkigt det skulle vara utan deeeee.....att sitta vid datorn och göra läxor utan nån härlig musik i bakrunden....not good! Det är ju också lite svårt att dansa utan musik oxå :P
Jag har blivit kär i en låt, den heter hey boy med swingfly. Den är så mysig! Om jag visste, skulle jag ha nog laddat upp en musik video, men jag vet inte hur man göööööör. Jag får fråga Anniken seeen.
Just det, det är en massa artister som spelar på lisse i sommar, jag vill jätte gärna gå, men jag vet inte vem jag ska gå med! Om någo känner att dom vill, hör av er!
Godnaaaaaaatttt, sov gott!
Julle

Judas

Vad tycker ni om Lady Gagas nya låt Judas? Jag förväntade att den skulle vara bättre än den är. Tycker Lady Gagas låtar börjar låta mer och mer likadana.
Min lista över Lady Gagas dåligare låtar enligt mig:
Lovegame
Alejandro
Pokerface
Videophone
Judas
Ingen av dom är ju precis dåliga men. Mindre bra var ett bättre ord. Det beror nog mer på att man förväntar så mycket från henne.
Min lista över Lady Gagas bästa låtar enligt mig:
Just Dance
Telephone
Bad romance
Born this way
Paparazzi
Lady Gaga har förändrats värsta mycket sen typ Just Dance ändå! Helt annan style.
// Anniken

Viva las Vegas

Bright light city gonna set my soul, gonna set my soul on fire. VIVA LAS VEGAS
Elvis är en legend! Han är så fruktansvärt cool! Det borde vara minst lika mycket fokus på honom som Micheal Jackson!? Aja ska inte hänga upp mig på det nu ^^
En bra låt med dålig musikvideo kommer här!
//Anniken

Såpbubbler

Tja allihop!
Just nu sitter jag hemma hos Alex, med Sanna bredvid mig. Hon blåser såpbubbler i fajcet på maaaaj som inte är så mysigt. Jag har också bestämt mig att Alex's stol är elak eftersom jag ramlade av den. Två gånger! Jag känner mig ganska hyper idaaag XD som är ju vanligt. Jag och Sanna spelade Mario kart  förut, och vi blev ganska.... ja Alex, hur skulle du beskriva oss?
Alex: eeerrrr.....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH.... (tystnad)
Det var ganska seegt på dagiset idag, det hände inte så mycket. Jag och Murre tog det luuuugnt.
Sanna, Alex har nåt att lägga till?

Sanna: Hej, jag älskar mitt liv. Nej, det var tråkigt! okej, okej.....(sanna kollar i Alex's garderob så länge) Dina kläder ligger ju perfekt!! Run like a bird....
Alex: Jag är Gud. Sanna är läskig, hon leker med mitt UFO. Och kollar i min garderob.

Laxar flyger högt.






HAHAH!



tjaao

Åh vad jag är trött! Eller jag är väldigt mätt egentligen. Hade hemkunskap sista lektionen och det blev bröd, paj och till efterrätt morotskaka. Man blev väldigt mätt! På gränsen till att jag rullade bakåt i backarna hemåt.
Vi är lediga imon! Jätte skönt. Kommer iförsig ha väldigt fullt upp ändå. Vi har två jobbiga prov i slutet av veckan som jag knappt har börjat öva på! Så idag blir det plugg plugg plugg plugg!
//Anniken


Väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge!

godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig! Jag hoppas verkligen inte jag har glömt göra något tills imorgon! Aja det är chill dag imorgon :) Sov gott allihopa!
Lots of love
//Anniken

Love u min kära bloggkollega!

Lite om mig :P

Nu  får jag ju ta och berätta lite om mig själv. Det här är min första blogg, så ingen press!
Jag kallas oftast för Juuuuuuulleeeee, och är oftast beskriven som "Hyper" eller "Skrattig" eller "Knasig", som är ju sant! :D
Jag är känd för mina muffins bilder... kan lägga upp lite pictures på dom nån gång! Jag älskar att skratta, dans, att vara med kompisar, min familj, muffins och lite andra saker som musik (Ejic!), att ta kort....aa ni fattar :P
En grej om jag verkligen älskar är att få hyper attacker med min lilla goa Anniken! Det slutar oftast att vi ligger på golvet och skrattar tills vi får kramp i magen....
Jag kommer att blogga om..... min vardag, kompisar, Eric Saade, min familj, mina tankar och lite annat smått och gott!
Julle

Tja!

Välkommen till min och Julles blogg!
Detta kommer vara en helt AWSOME blogg för er som undrar! So I hope you will enjoy it!
Jag har bloggat förrut i typ ett år? Kanske mer eller mindre jag minns inte. För er som inte vet vem jag är kan jag ju presentera mig jätte kort.
Jag är en pigg, sprallig och glad tjej. Jag älskar unicorns, cupcakes, skratt, min familj, mina vänner, dans. Och inte minst Eric Saade som är min absolut största Idol. Jag ska blogga om min vardag, Eric Saade, kläder, produkter, mina tankar och en massa random! Jag bor just nu i Norge så ska blogga "live" härifrån - haha!
//Anniken

Ny blogg!

Hej alla! Jag och Ankan bestämde att vi skulle skriva en blogg tillsammans, och det här är nu vårt första inlägg! 
Jaa duuuu....Just nu sitter jag och jobbar på mitt hemkunskaps arbete, med Cleo som sitter i mitt knä. Jag fick springa ut förut och ta in mina kaniner eftersom det började spöregna. Mysigt! Jag längtar till sommaren... och jag tror inte att jag är den ända.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0