Wanna feed off your energy

//Julle

Dagens låt

//Julle

Happy new year

När ni läser det här så är det antagligen nyårsafton! Så ha en riktigt rolig kväll allihopa. Förbered er för det nya året 2012 och sätt upp några mål för det året!
/Anniken

Before I die, tidsinställt

Jag är förhoppningsvis i Stockholm när ni läser detta... Och Julia har precis flyttat så hon har antagligen inte möjlighet att blogga. Därför gjorde jag tidsinställt inlägg. Det kommer nog några fler efter hand!

Before I die...
/Anniken

.


Stockholm here I come

Godmorgon!
I dag tar jag och min familj tåget till Stockholm. Jag gillar att vara i Stockholm så det blir säkert bra.
Har sovit lite för lite i dag så jag är lite trött... Men jag kan ju sova på tåget
Så i dag ska jag packa slöa och sitta på tåget. Kommer fram sent ikväll tror jag. Tåg är såååå mysigt så det längtar jag till. Ska sitta och höra på musik och spela spel. MYS PYS!
/Anniken

New year's eve

Ni som läst tidigare inlägg vet att jag var och såg new year's eve på bio igår kväll. Hade ganska höga förväntningar med tanke på alla kända skådisar som är med. Jag behövde inte bli besviken, för filmen var jätte gullig! Den påminner mycket om love actually, som jag räknar med att dom flesta har sett? Om inte borde ni skynda er att se den också! Mysig, gullig komedi film. Typ feel-happy-movie! Älskade den!♥




Innan var jag inte så pepp till nyårsafton, men efter att jag hade sett filmen kände jag mig plötsligt jätte pepp!
/Anniken

Pretty pretty please

//Julle

Flytt

Imorgon händer det! Känns väldigt overkligt. Det är heeeelt tomt här uppe på övervåningen, så det ekar lite när man pratar....
Vet inte när jag kommer att ha internet igen, så det kanske dröjer några dagar innan jag kan blogga igen.
Wish me luck!
//Julle

Dagens låt

//Julle

Thinking of you

//Julle

Jag vet...

Jag vet bloggen ser helt vrickad ut just nu! Men det är bara tillfälligt. Jag har lagt in en ny rätt så snygg som håller på att ladda just nu... Kommer synas snart, hoppas jag.
HAHA, bjussar på en gammal bild.
/Anniken

Regn=innedag

Det regnar ute.... Jag ska tillbringa dagen inne som mysdag. Ska bland annat se mera Americas Next top Model. Efter det ska jag på bio! Wiho! Ska se New years eve.
/Anniken

Gamla bilder

//Julle

....

Modell!

Leker lite med designen

Håller på och ändrar designen lite fram och tillbaka nu så den kanske kommer se lite konstig ut framåt :)
/Anniken

Ut i det fina vädret

Tjena.
Idag är det sol och nollgradigt så sticker ut med Molly och träffar Emma och hennes hund Sisko. Snön håller på att försvinna... Men jag har hört att det ska snöa igen på torsdag (y)
Nu måste jag göra mig färdig!!
/Anniken

Before I die

/Anniken

Blåser sa du?

Hej på er!
Herre jesus vad det blåste i natt. Jag och Madde satt upp ganska sent så vi märkte det. Men vi märkte inte att en stor gran i grannens trädgård hade vält! Som tur va, landade den inte på något hus eller staket. Egentligen var det mest possetivt för oss nu när vi får bättre utsikt och mer sol. Grannarna ville tydligen inte hugga ner det trädet. Mehehehe, karma is a bitch! ;)

För övrigt satt jag nydligen och åt Ben&Jerry-glass och såg på Saades fotspår. Smaskens! Ikväll vill jag se på en riktig chick-flick, dvs tjejfilm. Typ mean girls eller Bring it on. Ska verkligen bara mysa ikväll. Ett och annat avsnitt med Jersey shore, Top model och Pretty little liars skadar ju heller inte! Mys vidare ni meeeeed!
/Anniken

Ninisar

Tussen var min lilla fotomodell idag....
Medan Indie höll sig undan!
//Jullz

Dagens låt

//Jullz

Flytt

Flytten börjar närma sig nu! Först kändes det så overkligt, men nu börjar allting dra ihop sig. Men jag vet att det inte är så långt bort. Så jag vet att jag kommer att hålla god kontakt med mina goa polare!
//Jullz

Svar på fråga+ Before I die

maria om reasons to smile:
vart hittar du alla bilder?! :)
Hej Marre. Lite segt svar, men bättre än aldrig. Får typ alla bilder från weheartit.com. Grym sida :)
//Anniken

GOD JUL

//Anniken

Christmas lights

//Julle

Dagens låt

//Julle

Minnen 2011- Mars och April

Ni minns kanske att jag började med det här för några veckor sen? Ska i alla fall fortsätta nu med April och Mars.
Minns detta såväl! Lite galen photoshoot sådär. Kan inte fatta att det snart var ett år sedan... Vi kan väl säga att mars var årets Madde-Ingrid-Sara-och-jag-har-photoshoot-period. Det fortsätter.
Sen var vi även på fjället och myste hos bekanta.
I april var tydligen jag och Madde på landet och hälsade på. Minns inte riktigt varför och sånt men här kommer lite bilder.
Systrarna ute på bus!
Minns när vi såg denna filmen med Ingrid och Sara. Haha, Sara grät jätte mycket-
Övriga bilder:
Tjena egobild
//Anniken

Dan före dan före doppardan

Har ni insett hur snart det är julafton!!!??? Inte jag i alla fall.
I morgon är det lilla julafton. Då ska jag köpa dom sista julklapparna. Jag kan tydligen aldrig få tillräckligt mycket tid till att köpa julklappar. För trots att jag började innan december ens hade börjat blir jag inte färdig förän i morgon. Dan för doppardan.
Men längtar nuuuuuuu!
//Anniken


Känner igen mig

//Anniken

Svar på kommentar

Anonym ( Inte samma anonym som ovan) :) om Franska:
Jag tycker detta är en kul blogg, och jag har följt den ganska länge men jag fattar inte om ni kommer från Norge eller Sverige. Skulle vilja veta det! :)

Svar: Hej du :) Jag (dvs Anniken) bor i Norge för tillfället, men kommer från Sverige. Har bott i Norge i lite över ett år nu. Julia är min bästa kompis från Sverige där jag bodde tidigare. Tack för din kommenterar! Bara fråga när ni undrar något. Kram


//Anniken

JAG ÄLSKAR ER!

//Julle

Dagens låt

//Julle

Dagens låt

/Anniken

Max

//Julle

Dagens låt

//Julle

Je suis malade

I dag är jag sjuk, så jag är hemma från skolan. Ganska skönt att slappna av lite... Ska försöka fixa lite med julklappar i dag. 5 freakin' dagar kvar! Jag ska vara frisk tills dess, det kan ni skriva upp!
Snön ligger kvar, men jag har inte hunnit leka i den ännu...
Vintern är verkligen mysig!
/Anniken

Norsk julmusik


En av mina favorit jullåtar!
/Anniken

Hej alla tomtar!

Sitter och äter Non stop. Det finns en anledning til varför det heter så; jag äter det verkligen med non stop. Smarrigt som attan kan jag berätta för er.

Jag har åkt på en riktigt jobbig förkylning. FY bubblan vad jobbigt det är. Snyter mig varannan sekund. Tror jag tagit slut på allt papper vi har hemma... Om jag inte vetat bättre, hade jag antagligen förväxlat mig själv med rudolf. Fast jag ska ju inte sitta och klaga, Rudolf är ju söt.

Det är snart jul nu!!!! Väldigt snart, 6 dagar kvar idag! Åh mysigaste dagen på hela året. Fast jag är inte färdig med alla köp ännu! Stress stress stress. Kommer bli mega mys i alla fall. Och LOV på onsdag, herre min jesus vad jag behöver det lovet nu.
I am so excited



/Anniken


Dreams


Free

Å vad skönt! Nu är alla prov och redovisningar över. Nu blir det tjejmiddag hos Sarah!
//Julle

Reach for the sky


Music

//Julle

A walk in the moonlight

//Julle

Music in my Soul

//Julle

Franska

Sitter och pluggar franska grammatiken. Inte de roligaste. Det är oftast så att när jag pluggar något som jag tycket inte är särskilt intressant, brukar jag tycka saker runt om mig är mycket mer intressant. T.ex, kolla, en fläck! eller något liknande. Känner att jag är lite okoncentrerad dååååå...
Det är iaf sista franska provet jag kommer att ha här i Göteborg (eller jag hoppas det).
Study-stuff_large
//Julle

Picture time

//Julle

Äntligeeeeen!

SNÖÖÖÖÖ!


"And if you ever"

Hej på eeeeeer
En stund sen sist nu. Har haft fullt upp med mina älskade läxor. Alla läxor och redovisningar har samlat sig nu i december. Längtar sjukt mycket tills det blir jullov... Då ska jag verkligen slappna av och bara glömma alla bekymmer. Hakuna Matata

Jag har också haft fullt upp med att lyssna på min nya skiva!!!! Pappa är bäst och köpte den åt mig. Så jag lyssnar på den när jag har tid!
Vet ni vad som är så hiiiiimla bra?
Att jag åker till London i över i morgon! Helt sjukt vad vi kommer ha kul. Längtar som en... Jo jag längtar som en Anniken som snart ska åka till London med kompisar. Blir galet kul.
Ända nackdelen är att jag missar Idolfinalen. Sorgligt att Idol är slut!
/Anniken

Dagens låt

//Julle

Julklappar

Hejhej!
Har varit på frölunda med Ymsen systrarna idag och köpt lite julklappar. Det var en liten julmarknad där, rätt mysigt! Värsta jul känslan. Jag fick tag på rätt mycket idag, som är skönt. Tror inte att det är så smart att skriva vad jag köpte, så ni får se...
Men nu ska jag sätta mig och måla lite julkort, jag ligger lite efter!
//Julle

-

/Anniken

Before I die

/Anniken

Titta på retarden i mitten

Haha, asså jag känner mig lite elak när jag skrattar åt den, stackarn.
/Anniken

reasons to smile

/Anniken

Jag vill ha snö!

/Anniken

1. december

Det är första december idag! Wiiiiiii. Det betyder att det bara är 23 dagar kvar till jul, att julkalendern börjar idag och att mitt godisförbud är över! Wipiiiii! Trots att jag lyssnade på julmusik påväg till skolan hade jag ingen julkänsla alls pågrund av vädret. Blåst och regn, blä. När kommer snön?
Jag gillar Justins nya julalbum!
//Anniken

RSS 2.0